stageprogramma’s

Stagemogelijkheden bij Shoe Investments

Bij Shoe Investments bieden wij twee soorten stages aan: de Private Equity stage en de Investment Venture stage. Onze Private Equity stage biedt jou, gedurende 3-6 maanden, de mogelijkheid om ervaring op te doen in de wereld van investeringsanalyse, deal sourcing en portfoliobeheer. Daarnaast bieden wij ook de Investment Venture stage aan. In deze 2-4 maanden durende stage kun je hands-on ervaring op doen binnen een portfoliobedrijf. Je helpt één van onze diverse portfoliobedrijven met groeien door operationele of strategische processen te analyseren en te verbeteren onder begeleiding van ervaren professionals.

Of je nu een passie hebt voor investeren, financiën of bedrijfsstrategie, onze stages bieden een unieke kans om jouw vaardigheden te ontwikkelen, waardevolle ervaring op te doen en jouw carrière een boost te geven. Ontdek hieronder meer informatie over de stagemogelijkheden en hoe jij je aan kunt melden.

Private Equity stage

Onze Private Equity stage is een unieke ervaring voor ondernemende, excellente studenten die kennis willen opdoen van Private Equity.

Als stagiair Private Equity bij Shoe Investments help je bij het vinden van investeringskansen, analyseer je bedrijfsinformatie, en ondersteun je het team bij grote projecten. Ook voer je zelf markt- en concurrentieanalyses uit, ga je langs bij de portfoliobedrijven, en ben je meer dan welkom bij alle activiteiten binnen Shoe Investments.

Tijdens de stage:

  • Leer je van ervaren professionals.
  • Werk je in een dynamische omgeving.
  • Ontwikkel je jezelf door te doen.
  • Draag je bij aan het succes van zowel Shoe Investments als onze portfoliobedrijven.

Wij zoeken ambitieuze studenten in hun master of aan het einde van hun bachelor, met uitstekende cijfers, sterke analytische vaardigheden en een ondernemende instelling. Ook is eerdere relevante ervaring een pré.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Pepijn van der Leije via de mail (pepijn@shoeinvestments.nl) of telefonisch (+31 6 39323943).

Om te solliciteren kun je een mail sturen met CV, cijferlijsten en een korte motivatie naar Pepijn.

Pieter Schoen

Ronald van der HeideKoen de VrijClaris KuikLisette Barendregt-BreugemTim VogelPepijn van der LeijeWilma van AltenaDiana SmitVincent van der Stap

Investment Venture stage

Naast onze Private Equity stage bieden wij ook de kans om onze portfoliobedrijven te helpen groeien middels een Investment Venture stage. Als Investment Venture stagiair krijg jij de mogelijkheid om bij één van onze portfoliobedrijven een strategisch project op te pakken. Je ondersteunt het management door samen met hen na te denken over de strategie van de bedrijven en met oplossingen te komen voor uitdagingen die daarmee gepaard gaan. Tijdens je stage sta je nauw in contact met de mensen van Shoe Investments die het portfoliobedrijf begeleiden.

Tijdens de stage:

  • Werk je nauw samen met het management.
  • Leer je hoe schaalbare ondernemingen werken.
  • Ontwikkel je echte oplossingen en voer je ze uit.
  • Word je begeleid door zowel het portfoliobedrijf als Shoe Investments.

Voor de Investments Venture stage zijn wij op zoek naar gedreven studenten met een hands-on mentaliteit, probleemoplossend vermogen en uitstekende cijfers. Ook is eerdere relevante ervaring een pré.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Pepijn van der Leije via de mail (pepijn@shoeinvestments.nl) of telefonisch (+31 6 39323943).

Om te solliciteren kun je een mail sturen met CV, cijferlijsten en een korte motivatie naar Pepijn. Mocht je voorkeur hebben voor één of meerdere portfoliobedrijven kun je dit melden in je motivatie.

Loop doodskistOprichters ColectSwishfundIxxizekr.FocusMegaMama's maaltijdenCreative Clicksequalture
Stagiare Shoe Investments

"Mijn grote verantwoordelijkheid bij de deal sourcing stelde mij in staat veel bedrijven te zien en te spreken met topondernemers.”

Babs van der Lugt

Stagiaire Private Equity bij Shoe Investments
Stagiare Shoe Investments

"Dankzij de hands-on aanpak van Shoe Investments heb ik waardevolle ervaring opgedaan in zowel Private Equity als Portfolio Management."

Adrienne den Ouden

Stagiaire Private Equity bij Shoe Investments